دشمنان رژه 140 هواپیمای عملیاتی ارتش را به درستی تحلیل کنند
امیر خلبان حسین چیت فروش رئیس دفتر مطالعات و تحقیقات نیروی هوایی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس با اشاره به پرواز موفق و باشکوه 140 فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در رژه 29 فروردین امسال، این رژه بی نظیر در میان شگفتی جهانیان را موجب شادی ملت ایران از اقتدار کشور و یأس دشمنان دانست.
وی تکرار پرواز 140 فروند هواپیمای آماده عملیات در روز 29 فروردین به یاد عملیات کمان 99 که در روز 1 مهرماه سال 58 با حمله 140 فروند هواپیما به خاک عراق انجام شد، حرکتی نمادین اما با پیامهای خاص دانست و گفت: امیدواریم که دشمنان ایران اسلامی تحلیل درستی از قدرت کشورمان داشته باشند.
رئیس دفتر مطالعات و تحقیقات نیروی هوایی ارتش گفت: امروز با گذشت سه دهه از تحریم اقتصادی و نظامی غرب و فشارهای بین المللی به جمهوری اسلامی و در زمانی که بیگانگان در اندیشه بهره برداری از نقشه های شیطانی خود هستند، با رویدادی حیرت انگیز و کاملاً متفاوت با اندیشههای خود روبرو شدند.
چیت فروش افزود: امروز با تکرار رویداد عظیم پرواز 140 فروند هواپیمای عملیاتی توطئه استکبار در هم فروریخته و آنان را در ادامه شرارتهای خود دچار نگرانی و تردید خواهد کرد.
این خلبان با سابقه نیروی هوایی ارتش با اشاره به اینکه در گذشته با کمبود قطعات و تجهیزات مدرن تسلیحاتی روبرو بودیم، افزود: اما امروز مرزهای وابستگی را شکسته و به خودکفایی رسیدهایم به نحوی که آثار این خودکفایی به وضوح در صنایع هواپیماسازی، طراحی و ساخت جنگ افزارهای مدرن و تولید قطعات پیچیده الکترونیکی قابل لمس است و اگر در گذشته در اندیشه حفظ هواپیما و تجهیزات رزمی خود بودیم امروز در آرامش ساخت هواپیماهای جدید به سر میبریم.
وی با بیان اینکه پیشرفت روز افزون نیروی هوایی ارتش مرهون جنگ تحمیلی و تحریم است، پرواز موفق خلبانان نسل سوم انقلاب در روز 29 فروردین را نتیجه سیاستها و برنامههای صحیح در این بخش دانست و افزود: با تکرار عملیات غرور آفرین 140 فروندی، اقتدار هوایی خود را در میان ملل جهان به نمایش گذاشتیم.
امیر خلبان چیت فروش افزود: کارشناسان نظامی به خوبی میدانند که آماده کردن این تعداد هواپیمای نظامی حتی در یک شرایط ایده آل نیز تا چه حد دشوار و مستلزم هماهنگی و برنامه ریزی پیچیده است و چه نکات با ارزشی از جمله آموزش خلبانان، آمادگی کارکنان زمینی و تجهیزات ذیربط، طراحی و تدوین سناریوی عملیاتی، رعایت اصول ایمنی و تاکتیک های مرتبط با پرواز با همه پیچیدگی های خود در آن نهفته است.
مسئول تحقیقات نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: اکنون در حال ساخت انواع تجهیزات کنترل و ابزار دقیق هواپیماها، انواع رادارهای دفاع سطحی و هوایی و قطعات با دقت و ظرافت خاص آنها هستیم و اینها همه از آثار تحریم است.
وی با اشاره به دوران آغاز بازسازی هواپیماهای کشورمان گفت: در آن مقطع رسانههای آمریکایی به نقل از کارشناسان خود با استهزاء اعلام کردند که تعمیر و بازسازی هواپیما نیازمند فناوری و صنایع پیشرفته هوایی است که ایران فاقد آن است، اما به لطف خدا و همت دانشمندان ایرانی اکنون به ساخت هواپیماهای رادارگریز روی آوردهایم.
این مقام عالیرتبه نیروی هوایی ارتش در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد هواپیماهای اف 14 این نیرو نیز گفت: هواپیماهای جنگنده رهگیر اف 14، با فناوری پیشرفته خود امروز آمادهترین هواپیماهایی نیروی هوایی محسوب میشوند که 29 فروردین نیز پروازی موفق در کنار دیگر هواپیماها داشتند.
چیت فروش حضور جنگندههای صاعقه را دیگر موضوع مهم رژه هوایی امسال دانست و گفت: 3 فروند از این هواپیماها برای اولین بار در میان رژه 29 فروردین به پرواز در آمدند و انشاء الله این روند صعودی نیروی هوایی همواره ادامه مییابد.
رئیس دفتر مطالعات و تحقیقات نیروی هوایی ارتش در پایان با اشاره به اینکه این رژه هوایی در منطقه بی نظیر و در جهان نیز کمتر دیده شده است، گفت: امیدواریم این نمایش خیره کننده حسن شروعی برای جهش در نوآوری و شکوفایی نیروی هوایی ارتش باشد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ